advertentie:

Experiment Scriptie

Alle informatie per merk en type Elektrische Auto
Forumregels
Vermeld duidelijk het Merk en het Type van de elektrische auto in het onderwerp.

Experiment Scriptie

Berichtdoor Sezen op vr 03 jul 2015, 17:08

Beste Dames en Heren,

Ik ben bezig met mijn masterscriptie over het laadgedrag van mensen met Elektrische Auto's. Ik heb van verschillende experts in Elektrische Auto's begrepen dat dit forum vol zit met zeer enthousiaste rijders.
Daardoor lijken jullie de perfecte mensen om om hulp te vragen.

Ik ben op zoek naar nog een paar ervaringsexperts die met mij hun ervaringen willen delen. Dit interview zou ongeveer een half duren, en plaatsvinden op een plaats naar jouw keuze of over de telefoon. Als je me op die manier zou willen helpen lees ik dat graag in de reacties. :-)

Verder houd ik een digitaal experiment waar ik nog veel elektrische rijders zoek. Het is een heel kort experiment (max vijf minuten) en niet vervelend om te doen. Hierbij de link: https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com ... CdXParsTYx

Nadat ik de scriptie af heb zou ik het natuurlijk ook leuk vinden om de uitkomsten hier te delen.

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties!

Groeten,

Sezen de Bruijn

p.s. Misschien is het leuk om mijzelf te introduceren: Ik ben Sezen de Bruijn en studeer aan de Erasmus Universiteit. Ik doe de Business Information Management master, die ICT bekijkt vanuit de zakelijke kant. Toen mijn ouders zonnepanelen aanschaften werd ik erg geïnteresseerd in de effecten van duurzame energie op het elektrische net. Daarbij is de timing van elekticitieitsconsumptie erg interessant. Zodoende ben ik dus bij dit scriptie onderwerp aangekomen.
Sezen
 
Berichten: 1
Geregistreerd: vr 03 jul 2015, 17:05

Re: Experiment Scriptie

Berichtdoor The_Cees op za 07 nov 2015, 11:49

Ik vraag me af of dit puur gericht is op het energiebesparende van elektrische auto's. Zelf vind ik dat we ook een stapje verder kunnen gaan en ook de banden energiezuinig houden. Ik ben geen specialist, maar ik ben sinds het lezen van deze pagina een stuk nieuwsgieriger geworden.
The_Cees
 
Berichten: 1
Geregistreerd: za 07 nov 2015, 11:44


Keer terug naar Elektrische Auto's | Informatie, onderhoud en oplossingen


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

advertentie: