advertentie:

Beter benutten laadpalen in de openbare ruimte

In dit forum kan een oproep gedaan worden om mee te doen aan onderzoek. Tevens worden de onderzoeksresultaten gedeeld.
Forumregels
In dit forum mag je mensen oproepen om mee te doen aan een onderzoek. VOORWAARDE: De resultaten van het onderzoek worden GEDEELD op het forum!

Beter benutten laadpalen in de openbare ruimte

Berichtdoor basgerzon op di 05 jul 2016, 14:56

Beste Elektrische Rijders,

Slechts 15% van de tijd dat men aan een laadpaal in de openbare ruimte staat is een auto bezig met opladen; de rest van de tijd wordt een laadpaal alleen maar bezet gehouden. Dit terwijl veel elektrische rijders nu al een tekort aan laadpunten ervaren en de verwachting bestaat dat het aandeel elektrische auto's de komende jaren sterk blijft toenemen. Zeker in gebieden met een hoge parkeerdruk leidt dit nu al tot flinke problemen.

Mijn afstudeeronderzoek voor de TU Delft richt zich daarom op het beter benutten van laadinfrastructuur in de openbare ruimte. Dit onderzoek wordt in samenwerking met PitPoint Clean Fuels en de gemeente Utrecht uitgevoerd en heeft als doel om inzicht te krijgen in het effect van twee mogelijke maatregelen die bedoeld zijn om het beter benutten van de laadpalen te stimuleren.

De resultaten van het onderzoek zullen gebruikt gaan worden om een passende oplossing te vinden voor dit toenemende probleem.

Om dit inzicht te krijgen is een enquête opgesteld die uitsluitend door gebruikers van elektrische auto's ingevuld kan worden. Mocht u een elektrische auto rijden, dan zou u mij heel erg kunnen helpen door de onderstaande enquête in te vullen:

https://nl.surveymonkey.com/r/6PFW693

Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Bas Gerzon
basgerzon
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di 05 jul 2016, 14:25

Keer terug naar Elektrisch Vervoer | Onderzoek


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten

cron
advertentie: