advertentie:

Schoon Vervoer Toer | Doe mee

Elektrisch Vervoer bijeenkomsten, beurzen, lezingen, festivals, markten, demo dagen, etc.
Forumregels
In dit forum kan een evenement aangekondigd worden. Tevens kan dit forum gebruikt worden om na te praten over het evenement.

Schoon Vervoer Toer | Doe mee

Berichtdoor SchonerVervoerToer 2008 op di 29 jul 2008, 13:55

MELD JE NU AAN EN RIJD MEE OP 21 SEPTEMBER! Een stad met schoon, snel en fluisterzacht vervoer ? Een stad uit de toekomst? Welnee, het kan allemaal al lang. Doe mee aan de Schoner Vervoer Toer op zondag 21 september 2008.

banner.gif


Dan kun je laten zien en ervaren wat er allemaal al mogelijk is op het gebied van schoner vervoer. Van een elektrische raceauto tot auto’s op zonne-energie en plantaardige olie, elektrische scooters en mountainbikes, een waterstofvrachtauto en futuristische voertuigen als de Segway, Twike en CityEL. Doe mee!


Voor de tweede keer organiseert opgewekt.nu op de autovrije dag een Schoner Vervoer Toer. Een optocht waar niemand omheen kan en waarmee we mensen laten zien en ervaren dat schoner vervoer niet alleen belangrijk is voor een beter milieu, maar vooral ook leuk én gemakkelijk. We kunnen blijven rijden, zonder stank, zonder herrie en met veel minder CO2-uitstoot én vriendelijker voor ieders portemonnee.

Stap op, stap in en stap over.

Dit jaar werkt opgewekt.nu nauw samen met de gemeente Amsterdam. Dus dat is heel erg goed nieuws. Het ziet er zelfs naar uit dat het voltallige College van B&W bij de opening van de Toer aanwezig zal zijn en daarmee de aftrap zal geven voor de autovrije dag. Wees erbij. Laat zien dat het al kan en meld je nu aan: http://www.id-labs.nl/form.asp
Je hebt de vereiste permissies niet om de toegevoegde bestanden aan dit bericht te zien.
Avatar gebruiker
SchonerVervoerToer 2008
 

Keer terug naar Elektrisch Vervoer | Evenementen


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

advertentie: