advertentie:

Energy Event Brabant 2012!

Elektrisch Vervoer bijeenkomsten, beurzen, lezingen, festivals, markten, demo dagen, etc.
Forumregels
In dit forum kan een evenement aangekondigd worden. Tevens kan dit forum gebruikt worden om na te praten over het evenement.

Energy Event Brabant 2012!

Berichtdoor EnergyEvent op di 24 apr 2012, 14:08

Kom ook naar het Energy Event Brabant 2012!

Wil je ontwikkelingen op energiegebied eens van een heel andere kant zien? Kom dan naar het Energy Event Brabant 2012 op 30 mei 2012 rond de Brabantse Energieagenda. En laat je inspireren door alle innovatieve ontwikkelingen die Brabant op het gebied van zonne-energie, biobased economy en elektrisch rijden te bieden heeft en talloze voorbeelden uit de praktijk.

Het programma biedt voor elk wat wils. Van bekende gastsprekers tot praktische workshops, inspirerende films en aansprekende presentaties van deelnemende bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Ook is er volop gelegenheid tot netwerken en kennisoverdracht. Kom luisteren naar Herman Wijffels, kijken naar een duurzame stad in Dubai en ga in discussie over de toekomst van de biobased economy. Kortom, een dag vol inspiratie en innovatie die u niet wilt missen. Voor meer informatie over het programma en de sprekers ga je naar http://www.brabantnl/energyevent.

Mocht je vragen hebben over het event, neem dan contact op via energie@brabant.nl.

Met vriendelijke groet,
Team Energy Event
EnergyEvent
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di 24 apr 2012, 14:05

Keer terug naar Elektrisch Vervoer | Evenementen


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

advertentie: